• شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405021910707

فیبر نوری رایگان تا درب منازل در فارس اجرا می‌شود

فیبر نوری رایگان تا درب منازل در فارس اجرا می‌شود

ایسنا/فارس مدیرکل مخابرات منطقه فارس با اشاره به فرسودگی بخشی از شبکه تلفن ثابت و مشکلات ناشی از سرقت کابل‌های مسی گفت: طرح توسعه فیبر نوری تا منازل (FTTH) در استان در حال اجراست و در قالب این طرح، فیبر نوری به‌صورت رایگان تا درب منازل مشترکان کشیده می‌شود.

هومان محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت شبکه تلفن ثابت در شهرها اظهار کرد: بخش زیادی از شبکه تلفن ثابت مبتنی بر کابل‌های مسی قدیمی است که علاوه بر فرسودگی، در برخی موارد با مشکل سرقت نیز مواجه می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه توسعه فیبر نوری تا منازل(FTTH) در استان فارس در حال اجراست، افزود: در قالب این طرح، فیبر نوری به‌صورت رایگان تا درب منازل کشیده می‌شود و مودم نیز به‌صورت اقساطی در اختیار مشترکان قرار می‌گیرد.

مدیرکل مخابرات منطقه فارس از شهروندان خواست در اجرای این طرح همکاری کنند و گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست و در صورت همکاری برای نصب تجهیزات و اجرای پروژه‌های زیرساختی، کیفیت خدمات ارتباطی نیز به شکل محسوسی بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام