به گزارش ایسنا، سعید محمد در آئین افتتاح تقاطع آزادگان اراک که با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران برگزار شد، اظهار کرد: حضور سردار سلامی در این مراسم به این معناست که سپاه پاسداران همانگونه که امنیت مردم را در گوشه گوشه مرزها برقرار کرده و امروز با اقتدار در مقابل استکبار ایستادگی می کنیم، به همان شدت به فکر آسایش، رفاه و معیشت مردم هم هست و سپاه پاسداران خود را مسئول و متعهد می داند که در همه عرصه ها دوشادوش مردم خدمت کند چراکه سپاه نهادی است برآمده از مردم و برای مردم.
وی با بیان اینکه در گوشه گوشه استان مرکزی شاهد آبادانی و پیشرفت هستیم گفت: قرارگاه خاتم خود را موظف می داند هر جا احساس خلاء و نیاز به حضور این قرارگاه شود خدمت رسانی کند و نسبت به اجرای سه پروژه شهری در اراک که دو پروژه از این تعداد تکمیل شد و پروژه شریعتی که در حال تکمیل است، اقدام کرده است.
وی افزود: بدین وسیله اعلام آمادگی می کنیم که در تمام بخش های صنعتی و عمرانی استان، اگر نیاز به حضور قرارگاه باشد با تمام توان در خدمت خواهیم بود. ما علاوه بر پروژه های عمرانی با جدیت پیگیر پروژه های محرومیت زدایی هستیم و از ابتدای تشکیل قرارگاه تاکنون با بیش از 1500 پروژه محرومیت زدایی در استان فعالیت های خوب و چشمگیری را جهت کمک به مناطق کمتر برخوردار داشته ایم.
وی با بیان اینکه قرارگاه هدیه ای را برای جلسه امروز آماده کرده است، افزود: هزار بسته تحصیلی برای دانش آموزان بی بضاعت و 100 جهیزیه برای زوج های بی بضاعت استان تدارک دیده شده و احداث سه کارگاه خیاطی با استعداد هر کدام حدود 25 دستگاه چرخ برای بانوان بی سرپرست و بدسرپرست استان در دستور کار قرار گرفته که به تشخیص فرمانده سپاه استان در سه نقطه استان مرکزی احداث خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات