• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404020805459
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

احتمال رگبارهای پراکنده طی ۲ روز آینده در کهگیلویه و بویراحمد

احتمال رگبارهای پراکنده طی ۲ روز آینده در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس اداره پیش بینی اداره‌کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از احتمال رگبارهای پراکنده در روزهای سه شنبه و چهارشنبه در برخی مناطق مرتفع سردسیری این استان خبر داد.

ولی بهره‌مند در گفت‌ و گو با خبرنگار ایسنا گفت: با توجه به بررسی نقشه‌های سطوح مختلف هواشناسی جو غالب استان تا روز جمعه صاف تا قسمتی ابری همراه با افزایش ابر و وزش باد نسبتاً شدید و غبار رقیق پیش بینی می‌شود.

وی اظهارکرد: در روزهای سه شنبه و چهارشنبه در برخی مناطق مرتفع سردسیری احتمال رگبارهای پراکنده دور از انتظار نیست، ضمن اینکه به لحاظ دمایی نسبت به روزهای گذشته یک تا دو درجه کاهش دمای حداکثر مورد انتظار است.

رئیس ادره پیش بینی اداره‌کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته امامزاده جعفر با بیشینه دمای ۳۸.۸ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با کمینه دمای ۹.۶ درجه سانتی‌گراد سردترین نقاط این استان بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha