سید حسین خوانساری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: همزمان با آغاز برداشت گندم از سطح مزارع استان، ۵۴ مرکز خرید تضمینی گندم برای خرید گندم گندمکاران و دهقانان سطح استان در نظر گرفته شده که هم اکنون این مراکز فعال و آماده تحویل گندم تولید و برداشت شده از کشاورزان هستند.
وی با بیان اینکه از ۲۸ خرداد خرید تضمینی گندم در استان آغاز شده و تا پانزدهم مرداد ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: برای خرید تضمینی گندم کشاورزان سطح استان، ظرفیت سیلوهای بسیار خوبی داریم که ظرفیت این سیلوها در مجموع تا سقف یک میلیون تُن قابلیت ذخیره سازی خواهد داشت.
خوانساری با بیان اینکه تمامی مراکز خرید پیشبینی شده مورد تایید بوده و فعالیت خود را آغاز کردهاند، گفت: از ۴۲۵ هزار هکتار کشت گندم آبی و دیم استان همدان ۳۵۰ هزار هکتار آن به گندم آبی و ۷۵ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص دارد که بر اساس پیشبینی از این میزان سطح اراضی گندم دیم و آبی استان افزونبر ۶۵۰ هزار تن گندم قابل برداشت خواهد بود.
وی از پیشبینی خرید تضمینی ۵۰۰ هزار تن گندم توسط مراکز خرید مستقر در سطح استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی مقدمات خرید گندم تضمینی سطح استان توسط مراکز خرید انجام شده و کشاورزان دغدغهای برای تحویل گندم خود به این مراکز نخواهند داشت.
خوانساری با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۹۰۰ هزار تن گندم در استان همدان تولید شده بود که از این میزان افزونبر ۷۰۶ هزار تُن توسط مراکز خرید خریداری شد، افزود: در سال زراعی ۱۴۰۴ به ازای هر کیلوگرم گندم معمولی ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و برای گندم دوروم ۲۱ هزار تومان تعیین شده است.
وی اضافه کرد: این قیمتها توسط شورای قیمتگذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی تعیین شدهاند.
انتهای پیام
نظرات