• سه‌شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404052817233
  • خبرنگار : 50160

پایداری نسبی هوا در زنجان طی ۵ روز آینده

پایداری نسبی هوا در زنجان طی ۵ روز آینده
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: براساس بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی، در پنج روز آینده شرایط جوی نسبتا پایداری در منطقه حاکم خواهد بود و طی این مدت، آسمان در اغلب مناطق استان صاف پیش‌بینی می‌شود.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی سه‌شنبه در زنجان و در طول ساعات مناطق مختلف در ساعات بعدازظهر شاهد وزش باد خواهند بود.

وی تصریح کرد: سرعت وزش باد به‌ویژه بعدازظهر فردا چهارشنبه می‌تواند به شکل موقت به آستانه نسبتا شدید نیز برسد. از نظر دمایی، تا روز پنجشنبه شاهد تداوم گرمای هوا در منطقه خواهیم بود که در این خصوص هشدار زرد هواشناسی صادر شده است، ولی جمعه موقتا شاهد کاهش دما خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان همچنین به وضعیت دمایی استان در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و یادآور شد: براساس داده‌های ایستگاه‌های استان زنجان در ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه خیرآباد با ۱۲ درجه کمترین و حلب با ۴۲ درجه بیشترین دماهای ثبت شده در استان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha