• شنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد مطلب: 1405012915355

بمب عمل نکرده در ورامین بدون هیچ گونه خسارتی از شهرستان خارج شد

بمب عمل نکرده در ورامین بدون هیچ گونه خسارتی از شهرستان خارج شد
عکس خبر آرشیوی است

ایسنا/تهران فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین‌ علیه‌السلام شهرستان ورامین گفت: یک بمب عمل‌نکرده که در منطقه نظامی ورامین سقوط کرده بود، با اقدام تیم چک و خنثی سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران از محل خارج شد.

سرهنگ مهدی امینی در باره این رابطه افزود: افزود: پس از اطلاع‌رسانی اولیه، تیم‌های چک و خنثی سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران در محل حاضر شده و با رعایت تمامی اصول ایمنی، بمب را خنثی و بدون هیچ‌گونه آسیب و خسارت منتقل کردند.

وی با اشاره به اجرای دقیق مراحل ایمن‌سازی گفت: از همان لحظات نخست، منطقه تحت کنترل قرار گرفت و عوامل مسئول با هماهنگی کامل، عملیات انتقال را انجام دادند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و تبلیغات ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام شهرستان ورامین در روز شنبه ۲۹ فروردین، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین‌ علیه‌السلام شهرستان ورامین با قدردانی از همکاری مردم افزود: جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد و وضعیت منطقه کاملاً پایدار و امن است.

انتهای پیام