• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99070704717
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

یک مسئول عنوان کرد:

توزیع گاز مایع تنها به صورت الکترونیکی / هیچ واحد صنفی مجاز به تزریق گاز نیست

توزیع گاز مایع تنها به صورت الکترونیکی / هیچ واحد صنفی مجاز به تزریق گاز نیست

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع، گفت: تمامی مصرف‌کنندگان صنعتی، واحدهای تولیدی و صنفی متقاضی باید  در سامانه سدف ثبت‌نام کنند چراکه امکان تامین گاز مایع تنها از طریق ثبت‌نام در این سامانه میسر خواهد بود.

علی تهوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: فروش گاز مایع توسط واحدهای صنفی غیر مرتبط تخلف محسوب و با متخلفین با جدیت برخورد خواهد شد.

وی بیان کرد: تمامی شرکت‌های توزیع کننده گاز مایع موظفند براساس دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به ارائه خدمت و تأمین نیازمندی مردم اقدام کنند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی، قیمت هر سیلندر گاز مایع را ۹ هزار و ۷۰۰ تومان درب ایستگاه و ۱۰ هزار و ۴۰۰ تومان به صورت جارویی در سطح استان اعلام و اظهار کرد: عدم رعایت سطح قیمت و فروش با قیمت بالاتر از قیمت مصوب تخلف و با متخلفین مطابق قانون نظام صنفی و تعزیرات برخورد قاطع خواهد شد.

تهوری تصریح کرد: نظارت‌های مشترک با تعزیرات، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، پلیس امنیت اقتصادی و آتش نشانی بر مراکز عرضه گاز مایع افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه هرگونه نگهداری سیلندر در انبار با توجه به مخاطرات آن توسط افراد غیرمرتبط ممنوع است، تصریح کرد: تغییر سیستم خودروهای بنزین سوز به LPG برابر اعلام شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مخاطره آمیز و فاقد مجوز است.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی اظهار کرد: هیچ گونه مرکز مجاز در سطح استان برای تزریق LPG وجود ندارد و انجام این عمل خلاف قانون و مخاطره آمیز است.

تهوری بیان کرد: هیچ واحد صنفی مجاز به تزریق گاز LPG نیست و در صورت مشاهده نیز با مختلفین برخورد و در صورت تکرار قطعا از ظرفیت محاکم قضایی و دادستانی استان نیز استفاده خواهد شد.

وی یادآور شد: واحدهای صنفی مکانیکی و واحدهای تعمیرگاهی در استان مجاز به نصب سیستم LPG نبوده و در صورت انجام و ایجاد حادثه، متصدی واحد مسئول خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha