• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۳۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404050502075
  • خبرنگار : 30058

استاندار اردبیل تاکید کرد؛

روحیه سلحشوری صفویان در دفاع مقدس تبلور یافت

روحیه سلحشوری صفویان در دفاع مقدس تبلور یافت

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل گفت: روحیه سلحشوری صفویان در دفاع مقدس تبلور یافت.

مسعود امامی‌یگانه شامگاه ۴ مرداد در آئین بزرگداشت روز شیخ صفی الدین اردبیلی با بیان اینکه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی با نمادهای مسجد، چینی‌خانه، شهیدگاه و سایر مجموعه‌ها، از تاریخی بی بدیل و پشتوانه فرهنگی عظیمی برخوردار است، گفت: 

وی با بیان اینکه روحیه سلحشوری ایرانیان در دوره صفویان خاتمه نیافت، افزود: این روحیه در ادوار تاریخ از جمله در دوران دفاع مقدس با غیرت و همت مردم و عشایر منطقه مجسم شده و تداوم یافته است.

امامی‌یگانه با اشاره به شهرت اردبیل با عناوین دارالارشاد و دارالایمان، تصریح کرد: پرداختن به گذشته برای کسب افتخار نیست، بلکه تلنگری برای تصمیمات هوشمندانه و ساختن آینده است.

استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی میراثی برای موزه نیست بلکه پشتوانه و سرمایه‌ای برای فردای استان و کشور است، ادامه داد: سرمایه دارالارشاد اردبیل می‌تواند به بستر توسعه نهادهای مدنی و ترویج اخلاق و حکمت تبدیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha